Архітектурно-будівельна концепція розвитку Київського національного університету будівництва і архітектури - Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
Розглянуто багаторічну історію Київського національного університету будівництва і архітектури і зміст розробленої проф. О. С. Слєпцовим архітектурно-будівельної концепції розвитку КНУБА.
Keywords: архітектурно-будівельна концепція; Київський національний університет будівництва і архітектури; розвиток; архитектурно-строительная концепция; киевский национальный университет строительства и архитектуры; развитие; Architectural and construction concept; Kyiv National University of Construction and Architecture; development