Аналіз міцності та деформативності пілона інформаційного носія при дії вітрового навантаження - Геращенко, О. В. (КНУБА, 2012)
Проведено аналіз міцності та деформативності пілона на дію вітрового навантаження. Зроблені висновки щодо несучої здатності пілона.
Keywords: розрахунок баштових споруд; вітрове навантаження; розрахунок НДС пілона; деформування пілона; 539.3; 624.042.4