Курсове проектування з теорії механізмів і машин : навчальний посібник - Ловейкін, В'ячеслав Сергійович; Почка, Костянтин Іванович (Компринт, 2023)
Навчальний посібник містить завдання та загальні вимоги до виконання курсового проекту з теорії механізмів і машин; до кожного розділу наведено загальні положення, теоретичні відомості та детальний приклад виконання курсового проекту. Призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями 015 «Професійна освіта (Машинобудування)», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування».
Keywords: теорія механізмів і машин