Сучасні системи опалення : методичні вказівки - Любарець, Олександр Петрович; Москвітіна, Анна Сергіївна (КНУБА, 2023)
Містить методику теплотехнічного розрахунку огороджувальних конструкцій приміщень, які розташовані нижче рівня землі. Наведено методику підбору електрокабельних систем опалення та повітряно-опалювальних агрегатів. Призначено для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: опалення; теплова потужність