Містобудівні особливості формування пляжної зони при туристичних комплексах - Ніканоров, С. О. (КНУБА, 2011)
Розглянуті містобудівні особливості формування пляжних зон при туристичних комплексах.
Keywords: прибережна територія; пляжна зона; пляж; туристичний комплекс; coastal area; beach zonaya; beach; tourist complex