Ціннісно-орієнтований аналіз прийняття рішень в управлінні проектами - Молоканова, Валентина Михайлівна (КНУБА, 2016)
Розглянуто процеси прийняття рішень у проектах на основі домінуючих в організації цінностей. Встановлено, що у проектах процеси прийняття рішень мають розглядатись з позиції принципово нової парадигми – на основі домінуючих ціннісних мемів, що дає змогу більш коректно провести розрахунки оцінки цінності продукту проекту. Запропоновано аналіз методів прийняття рішень у проектах з урахуванням впливу поведінкових компетенцій особи, що приймає рішення, визначено, що такий аналіз має сприяти розвитку професійної компетентності проектних менеджерів.
Keywords: ціннісний підхід; прийняття рішень; теорія цінностей; цемемна парадигма управління проектами; 005.53; 005.8