Проекти польських архітекторів для Лівії у 1970-80-х роках: інтерпретація модерністичної парадигми - Алджад, Р. М. (КНУБА, 2016)
У статті розглянуто основні напрями діяльності та внесок польських архітекторів у розробку проектів регіонального розвитку Лівії у 1970-80-х роках, планувально-просторову організацію середовища міст та створення їх архітектурного образу
Keywords: регіональний розвиток; архітектура; місто; модернізація; Польська Народна Республіка; Лівія; 72.03