Кластер - як система управління рекреаційними системами малих міст - Логвиненко, О. С. (КНУБА, 2015)
Обґрунтовано доцільність використання кластеру як система управління рекреаційними системами малих міст.
Keywords: кластер; рекреація; система управління; 711.435