Дослідження характеристик міцності і деформативності ґрунтоцементних паль для закріплення насипних грунтів - Жарко, Л. О.; Овчар, В. П.; Цимбал, С. П.; Белоконь, А. М.; Чегодаєв, І. С. (ДП НДІБК, 2016)
Представлено результати дослідження характеристик міцності і деформативності експериментальних ґрунтоцементних паль для закріплення насипних грунтів. The results of research of descriptions of durability and deformability of experimental soil-cement piles for fixing of bulk soils are presented in the article.
Keywords: грунтоцементні палі; насипні грунти; струминний змішувач; 624.155