Психологічні аспекти публічного управління: навч. посібник - Калениченко, Руслан Арсенович; Остаповський, Олексій Вікторович; Телебенева, Єва Олександрівна (КНУБА, 2025)
Навчальний посібник містить теоретичний і фактологічний матеріал для проведення лекційних занять з дисципліни «Психологічні аспекти публічного управління» відповідно до робочих програми навчальної дисципліни за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Державне управління у сфері містобудівної діяльності». Робота з укладеним в посібнику матеріалом буде корисною для широкого загалу читачів: слухачів, студентів закладів вищої освіти, які вивчають курси «Теорія державного управління», «Управління персоналом у публічній сфері», «Публічне управління в умовах кризових ситуацій», майбутніх науково-педагогічних та наукових працівників, психологів, керівників і менеджерів різних рівнів, технічних фахівців в галузі управління, секретарів адміністративних органів, організаторів діловодства державних установ та організаторів діловодства за видами економічної діяльності, помічникам керівників, державним інспекторам, іншім технічним фахівцям в галузі управління.
Keywords: психологія; управління публічне; державне управління; управління персоналом; 351:159.98(075)