Двовимірний НДС пружного масиву з двома отворами при імпульсному навантаженні - Ворона, Ю. В.; Козак, А. А.; Черненко, О. С. (КНУБА, 2012)
На основі співвідношень методу потенціалу побудовано чисельний алгоритм для розв’язання у двовимірній постановці задачі про нестаціонарні коливання пружних масивів, послаблених отворами. Розв’язана модельна задача про коливання простору з двома циліндричними отворами.
Keywords: метод потенціалу; пружний масив з двома отворами; імпульсне навантаження