Екологічне мислення архітектора - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2013)
У статті йдеться про необхідність та особливості формування екологічної свідомості архітекторів
Keywords: екологічна свідомість; архітектурна екологія; архітектурний простір