Планування та благоустрій міст - Дьомін, М. М.; Міщенко, О. Д.; Сигнаївська, О. І. (КНУБА, 2009)
В статті розглядаються основи курсу «Планування та благоустрій міст», який розрахований на фундаментальну підготовку фахівців здатних вирішувати велике коло питань, пов’язаних з містобудуванням, територіальним плануванням, інженерною підготовкою та інженерним обладнанням території населених міст, їх благоустроєм, озелененням, організацією руху транспорту та пішоходів, створенням найбільш придатних для життєдіяльності людей штучного середовища.
Keywords: планування міст; благоустрій міст