Фінанси: методичні вказівки - Стеценко, Сергій Павлович; Мацапура, Олена Василівна; Лисиця, Надія Василівна; Локтіонова, Яна Федорівна; Чинчик, Анатолій Анатолійович; Скрипник, Олександр Викторович (КНУБА, 2024)
Містять матеріали курсу, перелік тем лекцій з переліком обов’язкових компетентностей, плани практичних занять, перелік питань для самостійного вивчення, основні поняття, які мають бути засвоєні та рекомендовану літературу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, які навчаються за спеціальностями 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 071 «Облік і оподаткування», 242 «Туризм», 075 «Маркетинг».
Keywords: фінансові відносини