Внутрішнє та зовнішнє комбінування в багатоквартирному житі - Книш, М. В. (КНУБА, 2015)
У статті проаналізовано приклади багатоквартирного житла з використанням комбінаторних прийомів. Виявлені деякі особливості та прийоми, що пов’язані з планувальною організацією житлових просторів.
Keywords: житлові простори; багатоквартирне житло; житлова чарунка; комбінаторика; 728.2