Важливість викладання основ зварювального виробництва для інженерів-будівельників в КНУБА - Шаленко, Вадим Олегович; Корнійчук, Борис Валерійович; Івченко, Марина Володимирівна (Ліра-К, 2025)
Зварюванням називається процес виготовлення нероз’ємних з’єднань твердих матеріалів, що здійснюється за рахунок використання міжмолекулярних і міжатомних сил зчеплення. Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Промислове і цивільне будівництво» вивчають основи зварювального виробництва у дисципліні «Метали і зварювання у будівництві».
Keywords: викладання; зварювальне виробництво; інженери-будівельники; зварювання; 378.147:621.791