Дослідження характеру розподілу сипких матеріалів та будівельних сумішей в поперечному перерізі барабана гравітаційного бетонозмішувача - Клименко, М.О. (КНУБА, 2001)
Рух суміші розпочинається із руху часток на відкритій поверхні сегменту матеріалу, коли кут α підйому цієї поверхні стане більшим певного кута.
Keywords: відцентрові сили; сили тертя; обертання барабана