«Театр» сценографічних рішень Є. М. Лисика на Празькому Квардієнале 2015. Побудова простору дійова організація і їх оформлення - Климко, З. В. (КНУБА, 2015)
Висвітлена концепція проекту (побудови простору, дійової організації, естетичного оформлення) експозиції, яку сформували твори видатного сценографа Є. М. Лисика. Та проекти і реалізації кафедри ДАС НУ Львівська Політехніка, а також сценічно-дійовий простір вистав «Айсберги», «Медея» сценографом яких був проф. П. Босий (університет Райєрсона, Торонто, Канада) на Празькому квадрієнале 2015 р.
Keywords: побудова простору; дійова організація; експозиція; естетичне оформлення