Управління високотехнологічними проєктами з використанням когнітивної психології - Бушуєва Н.С.; Мурованський Г.А.; Черниш О.В. (My University, 2024)
Управління високотехнологічними проектами стає все більш складним завданням через постійне зростання складності та інформаційного навантаження. Когнітивна психологія може запропонувати цінні знання та інструменти для покращення ефективності управління проектами в цій сфері.
Keywords: когнітивна психологія; управління проєктами