Понятття системи трудових зв‘язків та основні положення, які формують системи трудових зв‘язків - Свобода, Д. Г. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються основні системи трудових зв‘язків міста.
Keywords: трудові системи у місті; трудові вузли; 711.6:331.1