Фактори формування інтегральних структур торгово-розважальних комплексів - Кіщенко, А. О.; Костенко, О. Я. (КНУБА, 2015)
У статті розглядаються питання, формування інтегральних структур в організації багатофункціональних громадських комплексів. Формулюються фактори впливу на організації структур такого типу будівель.
Keywords: фактори; інтегральні структури; типологія; інтегральна система; багатофункціональність; концепція; багатофункціональні центри; планувальна організація; структура і проектування громадських комплексів