Застосування методів подібності і розмірностей при розрахунках параметрів вібросистем - Назаренко, І. І.; Горіцький, К. В.; Климчук, В. П.; Петров, В. Є. (КНУБА, 2007)
Застосування методів подібності в теорії вібросистем є потужним методологічним прийомом, що дозволяє ефективно вирішувати задачі по визначенню раціональних параметрів, особливо для систем, де зустрічаються труднощі математичного характеру
Keywords: метод розмірностей і подібності вібросистем; розрахунок параметрів вібросистем