Критерії оцінки ефективності роботи ВДМ та фактори, що впливають на прийняття інженерно-планувальних рішень перетинів міських магістралей - Осєтрін, М. М.; Карпенко, О. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто критерії оцінки ефективності роботи вулично-дорожньої мережі (ВДМ) та фактори, що впливають на прийняття інженерно-планувальних рішень (ІПР) перетинів міських магістралей.
Keywords: транспортна система міста; вулично-дорожні мережі (ВДМ); інженерно-планувальні рішенння (ІПР); міські магістралі; транспортная система города; улично-дорожная сеть (УДС); инженерно-плановые решения (ИПР); городские магистрали; 711.4:656.1