Ефективність дії пластифікаторів в бетонах на основі лужного шлакопортландцементу - Гоц, В. І.; Рунова, Р. Ф.; Руденко, І. І.; Ластівка, О. В. (Знання, 2013)
В статті розглянуто ефективність дії пластифікаторів з різною природою основної діючої речовини в бетонах на основі лужного шлакопортландцементу в залежності від вмісту шлакової складової, виду і вмісту лужного компоненту.
Эффективность действия пластификаторов в бетонах на основе щелочного шлакопортландцемента
Effectiveness of plasticizers in concrete based on alkali slag portland cement
Keywords: пластифікатори; бетон; лужний шлакопортландцемент; лужний компонент; пластификаторы; щелочной шлакопортландцемент; щелочной компонент; plasticizers; concrete; alkali slag Portland cement; alkaline component