Ліцензування будівельної діяльності пов’язаної із створенням об’єктів архітектури - Погоредьцев, В. М.; Зельцер, Р. Я. (КНУБА, 2014)
Розглянуто порядок ліцензування будівельної діяльності пов’язаної зі створенням об’єктів архітектури згідно з Класифікатором будівельної продукції та з урахуванням категорії складності об’єкта будівництва. Визначені категорії складності об’єктів будівництва в залежності від класу наслідків (відповідальності) будівель або споруд.
Keywords: ліцензування; будівельна діяльність; категорії складності об'єктів будівництва