Теорія та історія політичної науки - Перегуда, Євген Вікторович; Згурська, Валентина Леонідівна (My University, 2023)
Подано плани практичних занять, методичні рекомендації до практичних занять, тематику та рекомендації щодо написання індивідуальних завдань, есе, особливості політики щодо академічної доброчесності, щодо відвідування, питання підсумкового контролюю, список рекомендованої літератури. Призначено для аспірантів спеціальності «Політологія».
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для аспірантів спеціальності «Політологія»
Keywords: Теорія та історія політичної науки; Методологія політичної науки; Палітра політологічних теорій; Парадигмальна характеристика нормативних політичних теорій; Поліпарадигмальність розвитку новітньої політичної науки; Трансформація політичної науки від модерну до постмодерну