Оцінка міцності закріплення і обгрунтування способу наклеювання та анкерування композитної стрічки на бетон - Панченко, О. В.; Журавський, О. Д. (КНУБА, 2018)
У статті наведено результати експериментальних досліджень міцності закріплення композиційної стрічки на бетон при статичних та циклічних розягуючих навантаженнях.
Оценка прочности закрепления и обоснование способа наклеивания и анкеровки композитной ленты на бетон
Еvaluation of determination of constraints and the reasoning of the method of settlement and submission of the composite tape on concrete
Keywords: копозиційна стрічка; підсилена залізобетонна балка; напруження; деформації; метод цифрової кореляції зображень