Вдосконалення керування приводом барабанного млина шляхом установлення частотного перетворювача - Гаркавенко, О. М.; Бикоріз, П. А. (КНУБА, 2010)
Розглянуто установку частотокерованого електропривода на барабанний млин для помелу будівельних матеріалів із підвищенням економічних показників, зменшенням витрат на виробництво.
Keywords: частотний перетворювач; економічна ефективність; частотный преобразователь; экономическая эффективность; frequency converter; economic efficiency