Результати маркетингових досліджень продажів ГКП Кнауф в торгівельній мережі "Епіцентр-К" - Захарченко, Петро Володимирович; Гавриш, Олександр Михайлович; Атарі-Колумб, Б. Ю. (Товариство "Знання" України, 2012)
In the article the results of marketing researches of development of dry building are resulted in Ukraine on the example of retail business the ﬂ ags of Knauf in the network of build supermarkets “Epicentr К». The special attention is spared speciﬁ c point-of-sale aspects, namely: to warehousing, marking, letup of products, price policy and work with users. В статті наведені результати маркетингових досліджень розвитку сухого будівництва в Україні на прикладі роздрібної торгівлі плитами Кнауф в мережі будівельних супермаркетів «Епіцентр К». Особливу увагу приділено специфічним торговельним аспектам, а саме: складуванню, маркуванню, викладці продукції, ціновій політиці та роботі зі споживачами.
Results of marketing researches of gypsum cardboard plates Knauf sales in a trading network “Epicentr-K”
Keywords: німецька фірма Кнауф; сухі методи будівництва; компанія «Епіцентр К»