Організація зберігання індивідуальних автомобілів поряд із житловими утвореннями на прибудинкових територіях мікрорайонів найкрупніших міст - Кисіль, С. С.; Смірнитська, Л. В. (КНУБА, 2016)
Розкриваються доцільні, раціональні та економічно ефективні варіанти організації зберігання легкових автомобілів поряд з житлом їх автовласників, на прибудинкових територіях у тому числі.
Keywords: прибудинкова територія; мікрорайон; споруди для зберігання індивідуальних автомобілів; придомовая территория; микрорайон; сооружения для хранения индивидуальных автомобилей; house territorу; district; facilities for the storage of individua vehicles; 725.38