Товарознавство тепло- та звукоізоляційних матеріалів і виробів в енергозберiгаючих технологіях - Захарченко П. В.; Гавриш О. М.; Захарєнков Р. Д.; Павлик А. В. (КНУБА, ДГЦУ, «Центр учбової літератури», 2019)
Наведені класифікація та технічні характеристики сучасних теплоізоляційних та акустичних матеріалів. Висвітлені останні досягнення технології виробництва та застосування цих матеріалів у вітчизняній та закордонній практиці будівництва. Показано сучасне технологічне обладнання, що застосовується у виробництві теплоізоляційних матеріалів та виробів, методи випробування сировини та готової продукції, визначені їх основні споживні властивості. Призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» та «Товарознавство та комерційна діяльність», інженерно-технічних та наукових робітників будівельного комплексу, менеджерів будівельних та торговельних закладів.
Keywords: товарознавство тепло- та звукоізоляційних матеріалів; енергозберігаючі технології; 339.16; 691:699.84; 699.86(075.8)