Основи дистанційного зондування [Електронний ресурс] : конспект лекцій - Плющ, Тетяна Миколаївна (КНУБА, 2025)
Розглянуто фізичні основи дистанційного зондування, засоби збору даних дистанційного зондування та принципи їх функціонування, методи дешифрування, попередньої обробки та автоматичної класифікації зображень, програмні засоби, для обробки даних. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Keywords: дистанційне зондування; геодезія; землеустрій