Опалення промислових будівель і споруд - Сенчук, Михайло Петрович; Любарець, Олександр Петрович (КНУБА, 2025)
Містять загальні рекомендації з теплотехнічного підбору будівельних конструкцій, розрахунку тепловтрат i теплонадходжень та складання теплового балансу приміщень промислових будівель i споруд, з проєктування та розрахунку системи опалення, з конструювання вузла теплового вводу із забезпеченням регулювання опалення приміщень різного призначення в основному i черговому режимах роботи та підтримання необхідної внутрішньої температури. Призначено для студентів ОПП «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: опалення