Технічна механіка рідини і газу - Гіжа Олена Олександрівна; Копаниця Юрій Дмитрович; Кушка Олександр Миколайович (КНУБА, 2026)
Містять робочу програму, методичні вказівки і завдання до виконання розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технічна механіка рідини і газу» Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія»