Основні проблеми та напрямки розвитку туристичної діяльності в Києві - Максименко, Т. В. (КНУБА, 2013)
розглянуто основні проблеми розвитку туристичної діяльності міста Києва та надано рекомендації, щодо усунення існуючих недоліків
Keywords: туризм; туристична діяльність; туристичні ресурси; туристичні зони; туристична інфраструктура; 796.5(477-25)