Формування оптимального робочого середовища для офісних об’єктів - Ващенко, О. С.; Хараборська, Юлія Олександрівна; Vashchenko, O.S.; Haraborska, Y. O. (КНУБА, 2019)
На сьогоднішній день основна професійна діяльність людини полягає в різній інтелектуальній творчості - «інтелектуальному виробництві». І протікає цей процес переважно в різних офісних просторах (дослідних, офісних центрах, бізнес-парках), сукупність яких позначена як «офісні об'єкти». В даній статті розглядається формування сучасних офісних споруд і ділового середовища, що спрямовані на організацію руху інформаційних потоків і розвиток нових напрямків знань. The main professional activity of a person today consists of various intellectual activities involving creativity that is called “intellectual production”. This process takes place mainly in various office spaces (research, office centers, business parks), which are combined in this article as “office objects”. The formation of modern office buildings and the business environment which is aimed at organizing information flows and at developing new areas of knowledge is discussed in the article.
Formation of optimal work environment for office objects.
Keywords: офісний простір; ергономіка; організація; планування; гнучкість; робоче середовище; багатофункціональність; комфорт; офісні об’єкти; office space; organization; planning; ergonomics; work environment; multi-functionality; flexibility; office facilities; comfort