Застосування скінченно-різницевих співвідношень для нерівномірного розбиття в процесі моделювання роботи палі в ґрунті - Скочко, В. І.; Скочко, Л. О. (КНУБА, 2011)
В роботі розглядаються деякі принципи та алгоритми застосування методу скінченних різниць в процесі визначення НДС палі у складі підпірної стіни (ПС), при умові нерівномірності розбиття досліджуваної конструкції .
Keywords: метод скінченних різниць; палі; підпірна стіна; будівельні конструкції; грунт