Коливання сферичної оболонки в центральному силовому полі - Лізунов, П. П. (КНУБА, 2014)
Отримані співвідношення, які описують коливання безмоментної сферичної оболонки, що рухається за круговою траєкторією в центральному силовому полі.
Keywords: гравітаційне навантаження; стаціонарний рух; центр масс; вільні коливання