Засоби невербальної комунікації педагога професійного навчання - Красильник Ю.С.; Яковенко А.Д. (Ліра-К, 2026)
У системі професійної освіти комунікація між педагогом і здобувачами освіти є фундаментом ефективного навчального процесу. Серед різних форм взаємодії особливе місце посідає невербальна комунікація, яка дозволяє педагогу не лише передавати інформацію, а й формувати емоційнопсихологічний контакт зі здобувачами.
Keywords: педагог; комунікація; навчання професійне