Романтичні твори дерев’яного сакрального зодчества архітектора Олега Слєпцова: світові та національні ідеї формотворення - Шевцова, Г. В. (КНУБА, 2018)
Стаття присвячена композиційному і просторово-конструктивному аналізу творів українського дерев’яного сакрального зодчества архітектора Олега Слєпцова в річищі акцентування в них рис національної ідентичності та тлі залученості до процесу глобального розвитку світових ідей храмобудівництва.
Keywords: Олег Слєпцов; українська дерев’яна церква; національна ідентичність; світові ідеї храмобудівництва