Проектування великопрольотних спортивних споруд з використанням клеєної деревини - Попова, О. О. (КНУБА, 2010)
Наведено огляд методів перекриття великопрольотних спортивних споруд та аналіз використання клеєних дерев’яних конструкцій в їх проектуванн
Keywords: споруди спортивні; деревина клеєна; конструкції великопрольотні; 725.85/.89