Спрощення фотограмметричного наземного знімання - Катушков, В. О.; Звягінцев, І. І.; Шульц, Р. В.; Сосса, Д. Р. (КНУБА, 2013)
Про спрощення виконання наземного цифрового знімання застосовуючи опорний вектор та загальний випадок знімання с точок які не закріплюються, виключенням з робіт процесу вимірювання базисів, що разом дозволяє підняти продуктивність робіт у 4–5 разів.
Keywords: наземне знімання; замкнутість простору; спрощення; фотограмметричне знімання