Реалізація проектів підземної урбаністики на засадах співпраці державного та приватного секторів - Захарченко, Петро Володимирович; Гайко, Геннадій Іванович (Бескиди, 2017)
Світовий досвід управління проектами свідчить, що інноваційні механізми реалізації великих будівельних об'єктів створюють значні конкурентні переваги. Їх успішне впровадження стає можливим у публічно-приватному партнерстві державних інституцій, приватних будівельних компаній, місцевого самоврядування, науково-інноваційних центрів та суспільних організацій фахівців.
Keywords: підземна урбаністика; геобудівництво