Концепція відтворення живопису Успенського собору Києво-Печерської лаври - Орленко, Микола (КНУБА, 2016)
Описано концепцію живопису Успенського собору, наведено історичні періоди живопису, перелік ікон, живописні техніки.
Keywords: концепція; живопис; Успенський собор; концепция; живопись; Успенский собор; conseption; painting; Dormition Cathedral; Kiev-Pechersk Lavra; 726:27-523.41:75