Застосування компонентного методу розрахунку металевих вузлів в сучасній практиці - Романишен, Олег (КНУБА, 2025)
На основі компонентного методу виконано розрахунок вузла та проаналізовано трудомісткість такого методу. Дано початок дослідженням топологій вузлів що не враховані в існуючих нормативах. Проаналізовано останні дослідження в частині розрахунків вузлів які розширюють можливості застосування компонентного методу. Зроблено висновки стосовно подальшого розвитку аналітичних методів розрахунку вузлів.
Keywords: компонентний метод; металеві вузли; жорсткість; міцність