Стратегія сталого розвитку будівельної галузі в умовах кліматичних змін : методичні рекомендації - Волошкіна, О. С.; Жукова, О. Г.; Негода, Н. В. (КНУБА, 2023)
Мiстять практичні роботи щодо сталого розвитку будівельної галузі в умовах кліматичних змін. Призначенi для студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: зміни кліматичні; стратегія сталого розвитку; будівельна галузь