Кафе на 50 місць - Хараборська, Ю. О.; Гершуні, О. М. (КНУБА, 2024)
Містить рекомендації та пояснення щодо проєктування об’єктів швидкого харчування в умовах існуючої забудови. Розглянуто особливості конструктивних рішень, об’ємно- просторової та архітектурно-планувальної організації окремо розташованих закладів харчування. Представлено завдання до виконання курсового проєкту та склад проєкту. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».
Keywords: проектування кафе