Кількісні показники православних храмів і населення на териториї Чернігівщини у ХVIIІ - початку ХХI СТ. - Ященко, О. Ф. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто кількісні показники православних храмів і населення на території Чернігівщини, їх взаємозалежність в період ХVIIІ – поч.ХХ I ст.. Висвітлено які вчені історії і теорії архітектури працювали з храмами Чернігівського регіону.
Keywords: храмова архітектура; Чернігівщина; кількісні показники; кількісні показники