Місцева громада та збереження спадщини в контексті ревіталізації ринкових площ історичних міст України - Рибчинський, Ю. В. (КНУБА, 2016)
Визначена і обґрунтована роль та завдання місцевої громади у збереженні культурної спадщини під час ревіталізації ринкових площ історичних міст України. В статті доведено, що якісні зміни в просторі давнього міста настануть тоді, коли усі учасники процесу ревіталізації будуть згуртовано співпрацювати.
Keywords: місцева громада; культурна спадщина; ревіталізація ринкових площ; 711.424