Малі архітектурні форми та тимчасові споруди: До проблеми правового регулювання - Харитонов, Євгеній Олегович; Харитонова, Олена Іванівна; Харитонова, Тетяна Євгенівна (КНУБА, 2019)
У сфері здійснення підприємницької діяльності з використанням тимчасових споруд уже тривалий час існує цілий комплекс проблем, які потребують невідкладного законодавчого врегулювання, зокрема, таких як неврегульованість на рівні закону порядку або хоча б основних вимог щодо розміщення тимчасових споруд на території населеного пункту, в тому числі тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності
Keywords: малі архітектурні форми; тимчасові споруди; підприємницька діяльность; правове регулювання; 725.9:349.442